Over ons

JVG_8241

Ik kom uit een echte motor familie waarbij ik als kleine jongen bij het zien van mijn vader op de motor, mijn bloed al gauw ververste voor 10w40. Door de jaren heen heb ik meerdere motoropleidingen op hoog niveau mogen volgen en heb ik mijn rijinstructie bewijs gehaald. Ik geef ook les op de auto maar mijn hart ligt toch echt bij motoren.

In 2020 besloot ik om Second Gear Training op te richten en iedereen die er toe gemotiveerd is beter te maken in het motorrijden. Ik wil jou deelgenoot maken van mijn passie en kennis om zo de fakkel van kunde door te geven!

Onze lesdagen starten veelal in Druten. De mogelijkheid om te trainen op een locatie naar UW keuze bij ons altijd een optie! Druten is gelegen in het Hart van Maas en Waal en de omgeving biedt in principe alles wat ons motorhart begeert. In onze trainingen doorkruisen wij dan ook deze mooie omgeving en komen wij eveneens op andere prachtige plekken. Tijdens het rijden is er genoeg tijd om echt te genieten van al het moois wat wij onderweg tegenkomen.

Motorrijden is onlosmakelijk verbonden met een Bourgondische inborst. Tijdens onze trainingen lunchen we heerlijk op een locatie waarna we er met nieuwe energie weer tegenaan gaan!

Na afloop van de trainingsdag sluiten wij af en ontvangt u een certificaat van deelname en een klein presentje.

Tot snel bij Second Gear Training!

Onze samenwerkingen

- Bike Centre van Dinteren

- Verhoeven motoren Druten

- Horeca de Lier Puijflijk

- Rijschool Moergestel

Wij van Second Gear Training werken graag samen en staan altijd open voor andere samenwerkingen. Heeft u interesse? Neem dan contact op via info@secondgeartraining.nl